Tenuta di Aglaea laver mere end bare vin. Dette er den 'tørre' udgave i serien af Vermouth, som dog stadig er sød!
Smagsprofilen er forførende med ingefær, en smule acacie, muskatnød og nyklippet græs! Der kan også findes toner af grapefrugt, citronskal og grønne urter.
Serveres afkølet som aperitif eller som en ingrediens i diverse drinks!
Det sicilianske vinhus Tenuta di Aglaea ejes og drives af den unge danske ambitiøse wine maker Anne-Louise Mikkelsen. Nerello Mascalese er hoveddruen, og man finder en druetype som på mange måder giver sig til udtryk i en slags "Pinot Noir møder Nebbiolo"-stil. Her er elegance, fine detaljer, spændstighed og - i de større vine - tyngde. Hendes hvide - og Vermouth - laves på lokale hvide druesorter som Carricante, Cataratto, Inzolia Greganico og Minella.
Sicilien er en historisk vinregion, omend ry og rygte, har været af svingende karakter. I nyere tid har vinregionen høstet stor anerkendelse for særligt sine burgundiske, rødvine på druen Nerello Mascalese. De mest kendte vine kommer fra Etna DOC, som er et afgrænset område omkring vulkanen Etna. Jordbunden her er mørk og mineralsk og danner grundlag for vinenes unikke karakter.
The store will not work correctly when cookies are disabled.