Chateau De Gaure

Ch. de Gaure Languedoc

2019

Dejlig kompleks og naturlig vin fremstillet på 30% Carignan, 15% Grenache, 40% Syrah og 15% Mourvèdre.

Pris
Log ind for at se B2B priser

Imødekommende rødvin fremstillet på Carignan, Grenache, Syrah og Mouvèdre fra over 100 år gamle stokke. Vinen er økologisk certificeret og fremstår som et klasse-eksempel på en wine-maker, der formår at styre processerne under fremstillingen uden tilsætnigner. Markerne er beliggende i ca. 100-300 meters højde på skråninger, hvor solen bager 2600 timer om året, og hvor jordbunden er sammensat af granit, skifer og kalksten. Området ligger i Vallée de L'Agly tæt på Corbière, i det sydøstlige Frankrig og de franske Pyrenæer.

Høsten finder sted manuelt og druerne bringes til vingården trækasser, hvorefter druerne sorteres grundigt. Efter pres, finder macerationen sted i betonkar i 6-10 uger, afhængig af høstkvalitet. Der tilsættes ingen gær, så gæring finder sted udelukkende på den naturlige gær, og uden tilsætning af sukker. Efter gæring hviler vinen 12 måneder på barriques.

Vinen er en dejlig kompleks naturlig vin, hvor fylden og styrken fra Syrah bliver tæmmet af Carignan'ens finesse og friskhed. Det er en særdeles værdig lillebror til De Gaures's topvin, Pour Mon Père. 

Detaljer
LandFrankrig
OmrådeLanguedoc-Roussillon
ProducentChateau De Gaure
Årgang2019
DruesortPasserina
Flaskestørrelse750 ml.
Alkohol14%
LagringBetonkar og barriques
ØkologiskJa