Domaine Chapelle

Chapelle, 1er Cru Chassagne-Montr. '20 MAG 1er Cru Morgeot - ØKO

2020

Stor hvid enkeltmarks-vin i magnum størrelse fra den berømte berømte Bourgogne-kommune Chassagne-Montrachet. 

Pris
Log ind for at se B2B priser

Domaine Chapelle, Chassagne-Montrachet 1er Cru Morgeot MAGNUM - ØKO

Chassange-Montrachet 1er Cru Morgeot er Domaine Chapelles top-vin på den hvide side. Vinen er lavet på druer fra 72 år gamle stokke fra den sydøstvendte premier cru-mark Morgoet i den anerkendte hvidvinskommune Chassagne-Montrachet.

Druerne høstes manuelt og presses uden tilførsel af svovl. Vinen lagrer 14 måneder på 228 liters egetræsfade. Den er øko-certificeret.

I duften fornemmes ristet brød og citrusfrugt.

Detaljer
LandFrankrig
OmrådeBourgogne
ProducentDomaine Chapelle
Årgang2020
DruesortChardonnay
Flaskestørrelse1500 ml.
Alkohol13%
Lagring14 måneder på 228 liters egetræsfade
ØkologiskJa

Domaine Chapelle & Fils

Domaine Chapelle er et familie-domaine beliggende i kommunen Santenay i det sydlige Côte de Beaune. Vinhuset drives til daglig af ægteparret Yvette og Jean-Francois Chapelle. Domainet blev grundlagt af Dr. Chapelle i begyndelsen af 1900-tallet, men først i 1923 blev de første vine flasket under domainets navn.

Læs mere her

Bourgogne

Bourgogne er en vinregion i den østlige del af Frankrig. Vinregionen strækker sig fra Auxerre i nord og til Lyon i syd. Bourgogne dækker over både Chablis og Beaujolais, men er verdenskendte for deres eksklusive vine på Pinot Noir og Chardonnay fra Côte D'Or og kommuner som Vosne-Romanée, Gevrey-Chambertin og Puligny-Montrachet.