Saftig, frugtrig og økologisk Chianti Classico fremstillet på Sangiovese fra mikro-vinhuset L’Erta di Radda. Den samlede produktion er kun ca. 7.000 flasker årligt.
Vinen er fremstillet på 97% Sangiovese og 3% Canaiolo som høstes ved håndkraft i oktober. Når druerne er bragt ind, brydes skallerne og gæringen starter op spontant, dvs. uden tilsætning af kulturgær. Vinificeringen foregår på traditionel vis med henholdsvis déléstage (rack-and-return) og remontage (pump over) under den alkoholiske gæring, som varer ca. 15 dage. Macerationen står på i alt ca. 25-30 dage, hvorefter den malolaktiske gæring starter op og finder sted i en blanding af brugte barriques af fransk eg og store botti. Vinen lagres i 10 måneder i brugte barriques af fransk eg.
Vinen byder på en frugtrig næse med antydninger af jordbær, kirsebær, jordstøv og lidt urtede karakterer som fx salvie. Den har en dejlig saftighed, båret af en god typisk syre og et fint tannisk grip. Alsidig madvin.
Bør iltes grundigt og nydes i store åbne glas ved ca. 18°.