Michele Chiarlo

M. Chiarlo, Cannubi 2006 JEROBOAM Barolo 3000 ml

2006
Dette er en vin, hvor kompleksitet, muskler og elegance går hånd i hånd, og hvor man som smager bliver ved at opleve...
Pris
Log ind for at se B2B priser

Top-Barolo fra vel nok den mest kendte mark i hele distriktet. Cannubi-marken var den første mark i Barolo der blev konstrueret efter terrasse-princip for at gøre det muligt at dyrke vin på de til tider ret stejle skråninger.

 

Vinen er fremstillet på 100% Nebbiolo af ypperste kvalitet og lagret 24 måneder på store fade, før den tappes og lagres yderligere ca. 16 måneder på flaske.

 

Det er en vin, hvor kompleksitet, muskler og elegance går hånd i hånd, og hvor man som smager bliver ved at opleve nye nuancer. Barolo er stort, virkelig stort, når det som her er taget fra øverste hylde.

 

Vinen har en intens og vedvarende næse, hvor nuancer af hindbær, sort lakrids, kanel, mynte og tørret rose kommer til udtryk. I munden er den velourblød, elegant, saftig og på samme tid rank med fin markant Barolo-tannin, og ikke mindst en delikat og lang eftersmag med en let antydning af fersken-kerne.

 

Det er en aldeles fremragende og ”krævende” vin som anbefales til rødt kød, vildt og hårde modne oste – eller som meditationsglas til den ægte Barolo-elsker.

 

Bør nydes i åbne glas, fx Bourgogne-glas, ved ca. 17°-18°.

 

Druesammensætning: 100% Nebbiolo.

Lagring: 24 mdr. på 700 liters træfade, ca. 16 mdr. på flaske.

Distrikt: Barolo, Piemonte.

Indhold: 3 Liter.

Alkohol: 14%.

Packaging: Leveres i 1 stk. trækasse.

Detaljer
LandItalien
OmrådePiemonte
ProducentMichele Chiarlo
Årgang2006
Flaskestørrelse3000 ml.