Kellerei St. Pauls

St. Paul's Sauvignon "Gfill"

2019

Typisk sydtyrolsk Sauvignon Blanc fremstillet på druer høstet i ca. 400 meters højde. Frisk sommervin.

Pris
Log ind for at se B2B priser

Typisk sydtyrolsk Sauvignon fremstillet på druer høstet i ca. 400 meters højde i zonerne Aich, Gfill, Monte og Missiano. Vinen, der udelukkende lagres på ståltank for at fastholde friskheden og de frugtige aromaer, præsenterer sig i glasset med en elegant grøn farve med strågule reflekser.

Næsen er floral og citrusorienteret, men byder også på et let krydret og grønt udtryk. Smagen er frisk og rank og med et touch af eksotisk frugt og hyldeblomst. 

Vinen passer perfekt som aperitif, som behagelig terrassevin eller som ledsager til skaldyr og frisk fisk.

Wine Enthusiast: 91 Points


Om producenten

Midt i hjertet af den norditalienske, tysktalende region Alto Adige (Sydtyrol), finder man landsbyen San Paolo, på tysk St. Paul’s. Midt inde i den idylliske landsby tårner byens varetegn, det lokale klokketårn, sig op over tagene og våger nærmest majestætisk over de omkringliggende vinmarker. I yderkanten af landsbyen ligger kooperativet Kellerei St. Paul’s, som blev stiftet allerede i 1907, og som i dag har 215 medlemmer der tilsammen dyrker ca. 170 hektar vinmarker. Produktionen fordeles på 60% rødvin og 40% hvidvin, i alt ca. 600.000 fl. årligt.

I Italien er vinhuset kendt for at levere fantastisk vellavet vin til en meget gunstig pris. Gambero Rosso skriver bl.a.:”…one of the brightest stars in Alto Adige viticulture and winemaking. Prices across the range are exemplary in their fairness.”

Detaljer
LandItalien
OmrådeAlto-Adige
ProducentKellerei St. Pauls
Årgang2019
DruesortSauvignon Blanc
Flaskestørrelse750 ml.
Alkohol13%
LagringStåltank