The Durand (TM) Vintage proptrækker

The Durand™ er verdens bedste åbner til vine med skrøbelige, gamle propper.
Pris
Log ind for at se B2B priser

The Durand™ er et patenteret vin-værktøj som er ekstremt effektivt til at fjerne skrøbelige, porøse propper fra modne vine, uden at proppen på nogen måde knækker eller smuldrer og dermed kompromitterer vinen.

The Durand™ er blevet gennemtestet pået utal af de mest udfordrende korkpropper. Vi har aldrig selv haft et mere effektivt redskab i hænderne, og det er vores klare opfattelse, at The Durand™ er et absolut must have for den passionerede vinelsker, såvel som den professionelle sommelier, der skal åbne modne vine.

Sådan fungerer den:

1. Skru spiralen ind i midten af korkproppen, indtil stabilisatoren hviler på toppen af proppen eller flaskeåbningen. Se instruktionsvideo step 1:

 

2. På hver side af stabilisatoren kiles nu de to blade (eller ben) mellem prop og glas. Kil først det længste blad ned, dernæst det korteste. Se intruktionsvideo step 2:

 

3. Bearbjd bladene ned imellem prop og glas ved gradvise vuggende og trykkende bevægelser. Fortsæt denne vuggende bevægelse, indtil bladene er kommet helt i bund, og håndtaget hviler på stabilisatoren. Se instruktionsvideo step 3: 

 

4. Hold godt fast i flasken. Grib fat i både stabilisator og håndtag, hold de to dele sammen og drej forsigtigt, imens du langsomt hiver proppen op under fortsat drejende bevægelse. Se instruktionsvideo step 4:

 

Et godt råd:

Selv med Durand™s uovertrufne egenskaber, vil de ældste, mest sårbare og skrøbelige korkpropper selvfølgelig nyde godt af ekstra nænsom behandling. I den afsluttende del af manøvren, vil det derfor altid være en god idé at bruge fingrende til at holde på proppen, når den skal det sidste stykke op.

Sikkerhedsanvisning og disclaimer:

The Durand™ er udelukkende designet til at fjerne gamle korkpropper fra vinflasker med ca. 3/4 tommes åbning. Dette svarer til åbningen i en sædvalig flaskehals på en almindelig 0,75 liters flaske. Anvend ikke Durand™ flasker med mindre åbninger. Anvend ikke Durand™ til fjernelse af propper af andre materialer end kork.

Hold både Durand™ proptrækker samt kork-etui utilgængelige for børn.

Selvom Durand™ beviseligt er det mest effektive redskab på markedet til at åbne modne vine, så kan der ikke stilles garanti for, at Durand™ vil virke på hver eneste flaske.