Trus, Ribera d. D. Roble 2020 Vinstok på etiketten

Indbydende og kompleks Ribera del Duero Roble, der på saftig vis præsenterer noter af kirsebær, vanilje og egetræ i næsen og frisk frugt, valnødder samt krydrede noter i munden...

Pris
Log ind for at se B2B priser

Om vinen:

Ribera del Duero i en noget frugtigere, mere syrestyret, let fadlagret stil, end mange andre Ribera'er, hvor der typisk er fuld smæk på fadaromaer og moden mørk frugt. Druerne kommer fra højt beliggende marker (ca. 800 meter over havet) med ca. 15-20 år gamle stokke, i Pesquera de Duero.

Vinen er fremstillet af 100% Tempranillo, druen som også er kendt fra Rioja, men som i Ribera-distriktet går under synonymet Tinta del Paìs.

Den har et forholdsvis ungdommeligt og friskt udtryk, men solen, varmen og den naturlige høje modenhed i druerne frembringer en elegant og rund vin med lækker moden rød frugt, dybde og god syre.

Vinen byder på en indbydende og pirrende næse med noter af kirsebær, modne jordbær, vanilje og en let toasted, smoky note fra fadene. I glasset er den mørk rubinrød, i munden balanceret og saftig med god længde.

Vinen anbefales især til grillet kød, gerne ægte barbeque med røgede og krydrede saucer, og er derfor en af de lune sommerafteners oplagte vine.

Bør nydes ved ca. 16-17°.

 

Specifikationer:

Druesammensætning: 100% Tempranillo (Tinta del Paìs)

Distrikt: Ribera del Duero, Spanien.

Lagring: 4 måneder på barriques af fransk og amerikansk eg.

Alkohol: 14,5%.

Packaging: 12 stk. karton.

Andre vine fra denne producent

Detaljer
Flaskestørrelse750 ml.