Vallana

Vallana, Spanna "Bernardo" '18

2018

En hyldest til Bernardo Vallana, en vin-pioner der gennem passion og genialitet har udviklet egne vinfremstillingsteknikker. For Bernardo Vallana var intet perfekt og kunne altid blive bedre. Han står bag opbygningen af forskellige Cru’er og cuvée på Spanna af højeste kvalitet.

Pris
Log ind for at se B2B priser

Vallana Spanna "Cuveé Bernardo Vallana" 2018

Nebbiolo druerne er håndhøstet og lagt i små 20 kg kurve. Efter afstilkning knuses de, og mosten overføres til store betongæringskar under temperaturkontrol. Efter 10 dage er gæringen afsluttet, og vinen overføres til træfade i et år. Derefter finbehandles, filtreres og aftappes og lagres i en periode i kælderen før frigivelse.

Denne vin er resultatet af arbejdet og passionen fra den yngste generation af Vallana familien. Men det er også frugten af ​​en ældgammel familietradition, perfekt legemliggjort i det 20. århundrede af Bernardo Vallana. Strukturen af ​​kældre på tre lag, størrelsen og typen af ​​gæringstanke, pladsen til tønder og langtidslagringsflasker, det meste af det udstyr, som vingården stadig bruger i dag. Alt dette er designet eller valgt af Bernardo Vallana . Vigtigst af alt, efterlod han dem med vine af utrolig finesse og struktur, der er den største inspiration til deres arbejde og sætter stilen i vingården.

Detaljer
LandItalien
OmrådePiemonte
ProducentVallana
Årgang2018
DruesortNebbiolo
Flaskestørrelse750 ml.
Alkohol13%
Lagring 12 måneder på træfade